Pulszky-kártya

2021. május 18-ától újra lehetőség nyílik a Pulszky-kártyák és érvényesítő bélyegek személyes átvételére az Evangélikus Országos Múzeum jegypénztárában!

Az új tagkártyákat és érvényesítő bélyegeket azon tagjaink vehetik át személyesen az EOM Deák téri épületében, akik tagdíjukat 2021-ben banki átutalással teljesítették, és nem kérték a kártya/bélyeg postázását. Az Evangélikus Országos Múzeum minden héten keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között tart nyitva.

A múzeum elérhetősége és látogatási szabályai ezen a linken érhetőek el.

A kártyák, matricák átvételével, valamint kérdéseikkel, kérjük, keressék irodavezetőnket, Kalló Reginát a pulszky.tagsag@gmail.com e-mail címen!


A Társaság tagjai részére kiállított tagkártya, amelyet az éves tagdíj befizetését követően évente érvényesítő bélyeggel kell ellátni. A Pulszky-kártya a tagsági jogviszony igazolásán túl többféle kedvezmény igénybevételére jogosít:

– A 194/2000. (XI. 24.) Korm. rendelet a muzeális intézmények látogatóit megillető kedvezményekről 2 § e) alapján ingyenes belépést biztosít a muzeális intézmények időszaki és állandó kiállításaira;
– 50 %-os kedvezményes belépőjegyre jogosít a budapesti Várkert Bazár kiállításain;
– Kedvezményes jegyvásárlásra jogosít a Magyar Rádió Művészeti Együttesei által szervezett koncertekre;
– A Benefit Barcode elfogadó helyein a www.bercode.com honlapon látható kedvezményekkel élhet.
– A Pulszky Társaság tagjai kedvezményesen  használhatják az Arcanum Digitális Tudománytárat. A szolgáltatás kedvezményes megrendeléséhez ezen a regisztrációs felületen kell regisztrálni. Ezt követően a tagsági kártya számát emailben kell elküldeni Biszak Bogátának, az Arcanum munkatársának a biszakbogata@arcanumkft.com email címre, aki az előfizetéssel kapcsolatos további tudnivalókról emailben küld tájékoztatást. A jelentős kedvezménnyel történő előfizetés a teljes tudománytárra vonatkozik.


A tagkártyák és az érvényesítő matricák átvételére az Evangélikus Országos Múzeum jegypénztárában van lehetőség a múzeum nyitvatartási idejében.


Tagdíjfizetés

A tagdíjak banki átutalással vagy személyesen fizethetők. Felhívjuk figyelmét, hogy emelkedtek a postai szolgáltatások költségei, ezért, ha az érvényesítő bélyeg postai megküldését kéri, akkor tagdíján felül 630.- Ft-ot utaljon át!

Bővebben